7 december 2023

Surt när portalen strular

Jag satte mig här vid bordet i köket med datorn och redo att beta av några av inläggen som jag har i utkastmappen. Och vad händer, portalen strular. Som den gjort vid samma tid i över en vecka. Vad är det som händer egentligen? Det här inlägget skriver jag i appen på mobilen. Får se om det kommer fram. Så de inlägg som jag har på lut får vänta ett tag till. Trist men den som väntar på något gott….. 
Den här dagen har gått så galet fort. Men så blir det ju när man som tonåringarna sover till kvart över elva… Det har inte blivit så särskilt mycket vettigt gjort. Rickard ska snart ut och springa men jag kan inte följa med för imorgon är det dags för löptest.  Bilden är från igår när jag och Rickard var ute och tränade lite start och stopp. Senare ikväll blir det en promenad iallafall. 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Surt när portalen strular

Lämna ett svar

%d