Jag har inte kunnat sova i natt. Det tog till en bra bit över tolv innan jag somnade och sen har jag vaknat många gånger i natt. Idag känner jag att det inte gjort något att inte kunna sova när det är av en positiv anledning. Om du kikade in igår så vet du att jag klarade löptestet. Vill du läsa det inlägget så kan du göra det HÄR <<LÄNK . Det är rätt skönt att jag den här gången inte kunde sova för att jag faktiskt klarade testet och inte som tidigare inte kunnat sova för att jag var ledsen över att ha failat. För att slippa den värsta efter-löptest-stelheten så gick jag ut på en morgonpromenad. Solen sken och fåglarna kvittrade och jag var bara tvungen att ta av mig lurarna och vara här och nu.
Tacksamhet!
Jag känner sådan tacksamhet idag. Tacksamhet över att det går att komma i form igen. Det går att bli av med småskador och känningar i benen. Tacksamhet över att kroppen ställer upp på allt jag hittar på. Att kropp och knopp fortfarande är kompatibla. Med det menar jag att det inte finns någon motsättning mellan vad jag vill och vad kroppen fortfarande kan göra. Med lite träning, pepp och uppmuntran.
Efter promenaden så gav jag kroppen mer kärlek i form av pilates och stretch. Jag vill mata min kropp med positiva och snälla tankar. Behandla den som jag är mot andra. Det vill säga med vänlighet och att vara snäll. Inte med att tänka eller säga en massa elaka saker. Respektera mig själv. Jag duger som jag är!
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Härligt, bra jobbat =D, så värd det eftersom du också kämpar för det i den utsträckningen du vill och behöver. Man ska få känna tacksamhet och lycka då

 2. avatar

  den känslan när man känner sej tacksam är obeskrivlig. då är det oftast när man ytterligare klarat ett mål till inlivet.

 3. avatar

  Härligt att känna tacksamhet det är den bästa känslan:) jag vill med komma i form

 4. avatar
  säger:

  Härligt att du klarade löptestet. Det är grym när kroppen klarar mer än man trir och man kan få känna sig riktigt stolt. Så klart du duger precis som du är ❤

 5. avatar

  Det är ju fantastiskt jobbat. Ett stort grattis till dig. Visst är det häftigt när man lyckas med ett stort projekt och sen får värsta glädjeruset i kroppen!? Bara att njuta och förundras, stanna kvar där så länge du kan. Du bjuder på en vacker morgon, finns nog egentligen inget ljussken som slår det milda morgonljuset. Nu ska jag gå in och kika på inlägget du länkar till.

 6. avatar

  När jag läser sånt här känner jag en sådan längtan efter att själv få känna så. Att vara min kropps bästa vän, där min kropp är något jag är till freds med och ger samma kärlek och omtanke som till andra. Så funkar jag inte, och frågan är om jag kommer dit. Grattis till både den känslan men framförallt glädjen i att du klarade testet 😁.

 7. avatar

  Åååh, vad glad jag blir av att läsa det här. Tänk att hitta så mycket glädje och tacksamhet i sitt liv och att ha fina vänner som peppar och hjälper på en alldeles lagom nivå (ja, jag läste förra inlägget också). Jag vet inte vilka, eller hur stora fysiska förhinder du har kämpat med men jag kan nog identifiera mig med dig och din glädje över vad du klarar 😀 Stort grattis till ett lyckat löptest!

 8. avatar

  Att inte kunna sova av den anledningen är helt okej tycker jag. Då är det positiva tankar som håller en vaken.

 9. avatar
  säger:

  Vad härligt. Blev lite orolig då jag började läsa, men kan man inte sova för man är så glad då är det helt ok tänker jag. Detta trots att man behöver sömnen så väl.

 10. avatar

  Grattis och bra jobbat!! Förstår att du känner tacksamhet. Ser härligt ut med morgonpromenad.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: