25 mars 2023

Av eller på!

Halloj! 
Nu blev det lite tyst igen. Eller senaste inlägget var i och för sig igår. Känns som evigheter sedan. Jag var så trött igår, sov faktiskt nästan två timmar på förmiddagen. Hade tänkt att cykla men så blåste det nästan storm och jag var trött så jag tog bilen till jobbet. Är det inte konstigt hur det hela tiden är så antingen eller inom vården. Antingen så är det kaos eller så är det som nu så lugnt att man funderar på om man glömt något för att det är så lugnt. Av eller på, allt eller inget. Jag flexade vid ett idag för att åka iväg och döma fotboll med Rickard och J. Det var som assisterande domare i östgötacupen. Det ena laget var gamla spelare från LCH. Det var lite extra roligt att få vara med i en match med gamla hockeystjärnor. Kvällen är fri, något som är säkert är att jag ska äta godis. Jag har varit så sugen och ostkrokarna som jag åt häromdagen räknas inte. De är ju bara salta och feta. Det är sockret kroppen vill ha.
Jag fick frågan häromveckan om jag inte skulle börja äta ketogent igen och spontant känner jag nej. Inte för att jag inte tror på kosten utan för att nu när jag äntligen kommit tillbaka formmässigt så vill jag inte behöva börja om igen. Jag får ta det den dagen jag inte vill döma fotboll. Att äta på det sättet fungerade alldeles ypperligt i vardagen. Det var ju i löpningen som det inte fungerade eftersom kroppen inte kunde använda fett som energi än. Jag var inte ketoadapterad.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: