Godmorgon!
Klockan är efter tio och jag kan redan sätta check på dagens träningspass och frukosten är inmundigad. Eftersom mina ben strulat lite igen den här veckan så sprang jag på löpbandet. Det blev en snabb femma och jag ska inte säga att jag njöt av rundan. Men jag är glad så här efteråt. Jag kan ju springa. Känner en skön känsla i kroppen.
Igår kom J och E hit och vi åt glass och tittade på fotboll tillsammans. Det blev en härlig dag full med vän och familjetid. Om en liten stund kommer Marcus, Kevin och Nemo (Marcus hund) hit. Så mysigt att få bebisgosa idag med! Önskar dig en härlig dag!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: