Oj vad hett det har varit idag. Ikväll är AC:n på full fart men trots det är det varmt i andra delen av huset. Skulle behöva två värmepumpar egentligen eftersom vårt hus är så långsmalt.
En sammanfattning av dagen ser ut så här:
– soffhäng och fotbolls-EM
– imundigat en hel massa jordgubbar
– funderat över kommande inlägg. Jag har inte skrivit en rad om pilates tex. Kan bero på att det inte blivit någon pilatesträning heller.
– städat kök, hall, vardagsrum och ena toaletten.
– vattnat gräsmattan och blommorna och samtidigt haft vattenkrig med Alexander och Ida.
– konstaterat att det är otacksamt att städa. Efter att ha fixat kvällsmat till barnen är det redan mängder med disk igen….
– upptäckte att jag kan stänga av kommentarsfunktionen på enskilda inlägg om jag skulle vilja.
– jag gick till affären med Alexander och Ida och kom hem med det jag skulle ha förutom det som var den huvudsakliga anledningen till att jag gick till affären: köpa ny balsamspray till Ida.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Såg också matchen tillsammans med sessan. Hon var så söt då hon satt i sin Sverige tröja och skrek heja de gula. 🙂 En go seger igår-

 2. avatar

  Det är absolut otacksamt att städa. Känns som ett evighets göra dessutom som aldrig tar slut eftersom det alltid finns något mer, och sedan som du skriver fylls på med mera.

  1. avatar
   säger:
 3. avatar

  Jag har märkt det också att så fort man har lagat mat så är det disk igen, trots att man då redan har diskat tidigare. Du har verkligen varit produktiv, skönt. 🙂

 4. avatar

  Känner igen det där med att städa. Man hinner bara plocka ihop och tittar man bort en stund så är det rörigt igen. Iaf hos oss. Jag kan också gå till affären och komma hem med allt annat än det jag gick dit för.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: