2 april 2023

En sammanfattning av dagen i ord och bild

 • Dagen startade med ett träningspass på löpbandet. Bästa känslan ju att ha passet avklarat. Repris imorgon, ja tack!
 • Jag har tidsinställt ett gäng inlägg så det finns lite för dig att läsa framöver. Motivation, Gotland och Madeleines bloggutmaning bland annat.
 • Bebismys! Marcus, Kevin och Nemo kom hit en sväng. Jag fick passa lillfiluren medan Rickard hjälpte Marcus att hämta sin födelsedagspresent. Jag hade glömt bort hur låst man blir av en liten bebis. Men så mysigt det samtidigt var att han efter en stund somnade i mitt knä. Ida höll koll på Nemo.
 • Garderobsröj i hallen. Det blev tre säckar med gamla jackor och skor som bara är att kasta. Varför sparar man på så mycket onödigt? Framförallt varför spara på det som är trasigt… Det förstår jag inte.
 • Jag har saknat en regnjacka. Utan att veta om det så hade jag ju en i garderoben som jag glömt bort. Det är min gamla jacka från när det var damfotbollsEM i Linköping. Då behöver jag bara shoppa regnbrallor framöver.
 • Något mer som jag glömt bort är ju min vinröda kappa. Bilden gör inte färgen rättvisa. Kappan ska användas mer i höst.
 • Osannolikaste (är det ens ett ord?) vändningen står Kroatien för. Med fem minuter kvar på matchen får de in 2-3 målet och sedan 3-3. Påminner om Sverige mot Tyskland för några år sedan då Sverige låg under med 0-4 och sen fick till 4-4.

 • Pilates ikväll mellan matcherna. Äntligen säger jag. Det känns att jag tappat en del men samtidigt var det så skönt att få sträcka ut på mattan. Precis vad jag behövde!

 • La ut pilatesklipp på instagram @hannafialotta liggandes ute på gräsmattan. Vår gräsmatta är verkligen mjuk, kändes som att ligga på en madrass. En väldigt stickig sådan… 

 • Det jag äter mest just nu: tortillas, vaniljkeso, jordnötssmör och ikväll banan. Mumsigt! 😋😋
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “En sammanfattning av dagen i ord och bild

 1. Låter som en härlig dag. Roligt att kunna hitta plagg man inte visste att man hade, Regnjacka kan vara bra då det regnar rätt rejält ibland. Fin kappan var. Bra att du förpublicerat inlägg det ska nog jag också ta tag i och göra.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: