2 oktober 2023

Ett inlägg med random tankar

Min första semesterdag! Känns helt overkligt att jag inte behöver gå till jobbet på fyra veckor. Dagen startade med en rejäl sovmorgon. Vaknade halv tio och kände mig utvilad. Började med att röja bland mina kläder som hängde på sängkanten och slängde in i maskin en del av det som jag vill ha med mig till Gotland. Jag brukar alltid ta med mig alldeles för mycket ”bra att ha-kläder” så den här gången tänkte jag faktiskt se till att bara ha med mig det som jag verkligen kommer använda. Träningskläder, någon klänning, badkläder och någon mer outfit. Det är väl det som kommer gå åt. Reseoutfiten har jag redan bestämt. Det blir min blå klänning med blommor på. Eller är det fåglar förresten… Bra koll jag har……
Ett beslut
Jag kommer inte svara på fler kommentarer om att jag skulle vara illojal mot min arbetsgivare. Anledningen till det är att vi faktiskt har haft ett samtal kring min blogg. Det som jag skriver på min fritid är just fritid och det lägger de sig inte i. Så nu kommer jag inte svara på fler kommentarer som kritiserar den delen av mitt bloggande. Vill jag fortsätta skriva om mina tankar kring vaccin så är det inget problem. Och med det sagt så sätter jag punkt för den diskussionen.
Jag vill inte bli en bitter person!
Ibland när jag tänker på vissa saker så känner jag mig bara allmänt bitter. Och då tänker jag på alla dessa personer jag träffat på som verkligen är bittra. Bittra över allt som livet bjudit dom på som de inte kunnat släppa och glömma. Man behöver inte glömma jobbiga saker men man måste hitta sätt att hantera det på. Inte låta det bli hela ens liv och det man bygger sin identitet på. Jag vill inte hamna där, på ålderns höst vara bitter över hur mitt liv blivit.
Så klantigt!
Jag har missat ett viktigt mail kring löptestet, av någon anledning hade det hamnat i skräpposten. Testet var igår. Suck alltså. Hoppas verkligen att det inte är kört för mig och att jag får en ny chans. Nu när jag missat ett tillfälle känner jag verkligen hur mycket jag faktiskt vill springa testet. Kan det ha vänt nu. Är min löptestångest borta? Snacka om omvänd psykologi.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Ett inlägg med random tankar

 1. men va ? om chefen din har godkännt om vad du skriver på din blogg så har väl ingen annan att kommentera om det ? härligt att du har semester i fyra veckor. jag brukar oxå ta med mig för mkt o sen använder man så lite på sina resor

 2. Så länge man håller sig till den nivån man måste så får man ju skriva om sitt jobb så länge man utelämnar det man inte får enligt GDPR och allt det här. Jag tycker du har hållit dig till dina egna åsikter och dem måste man få skriva om oavsett vad man skriver om. Bra då att du pratat med din chef.
  Jag packar också för mycket, men bättre det tycker jag så länge allt får plats i bilen hehe. OH så härligt att ni åker till Gotland i år också, vi väljer andra ön i år istället =D Vart på Gotland åker ni?

 3. Bra skrivet inlägg. Otur att du missade testet och jag hoppas du får en till chans. Hoppas du får en väldigt bra semester och att du får njuta av ledigheten. Själv ska man ha semester som börjar vecka 27.

 4. Åh vad avundsjuk jag blir när du säger att du har semester!
  Jag har sen semester i år, så jag går inte förrän v30, det känns som att det är en hel evighet kvar!

 5. Nu skulle du ju inte prata mer om illojal mot arbetsgivare men sådant gäller inte den offentliga sektorn. Det är bara i privat regim som man inte får vara det så du kan skriva och säga vad sjutton du vill. Nu sätter jag punkt för ämnet men vill bara belysa saken 😅. Haha det där med att ta med för mycket. Så galet typiskt jag var så lika förr tills jag började minimalisera.

 6. Visst finns det mycket att vara bitter över, men man måste välja att tänka positivt för att inte fastna. Jag vill inte heller bli en bitter människa som klagar på allt och därför får man tänka på det bra i livet. Ha en fantastisk semester ❤

 7. Åh så härligt med semester, 4 veckor är heller inte dumt! Tråkigt att du fått så tråkiga kommentarer, hoppas att det blir bättre 🙂

 8. Så skönt att du sov till halv 10 på din första semester dag 😃. Jag har rest & packat i mina dagar många gånger & ibland tar jag med mig för mycket. Ibland lagom. Jag tänker att jag ska matcha kläder jag tar med. Så jag kanske har en jumper en dag & nästa dag Men har olika kläder ner till. Eller tvärtom. Därför att då blir det ändå en ny outfit 😊👍.
  Haha är du lika dan. Jag bestämmer mig med låångt före vad jag ska ha på mig till olika saker som händer 😅.
  Det är ju bra att du har pratat med chefen om bloggen. Bara allmänt om vad får du skrina om & så vidare. Det är ju bra tänker jag 😊. För jobbet är ju en del av dig åxå. Å du är ju människa. Så du ska ju med säga vad du tycker om olika saker fast du jobbar med det.
  Bittra människor är inga roliga. Så dem håller vi oss borta ifrån 😊. Dem gör oss själv på dåligt humör. Inte bra.
  Det är inte lätt att komma ihåg allt! ❤️ Jag glömmer saker titt som tätt. Men min bästa grej är påminnelse på telefonen. Kan hända att jag skriver ner en liten sak bara. Men ändå. Jag måste komma ihåg den 🙂
  Jag hoppas att du får en ny chans på löparkursen. Att missa saker är mänskligt. Det vore ju underbart om din löpar ångest är borta 😃👍. Hoppas 🙏🏻 ❤️

 9. Så skönt med semester…. Längtar jag med. Sova ut, och bara få vara. ”idag var det skönt väder, och var på picnic med sessan.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: