Godmorgon!
Barnen är i skolan, solen skiner utanför fönstret och jag är ledig. Jag hade tänkt utnyttja morgonen och hinna med lite innan barnen vaknade. Älskar att sitta uppe i köket tidigt på morgonen när resten av huset sover. Det är min tid för mig själv. Men istället utnyttjade jag tiden med att sova. Vaknade med ett ryck halv åtta och då blev det bråttom för barnen. Tur vi bor nära skolan.
 1. Hur märker du av sommaren utanför? Att solen skiner, att Ida gick till skolan utan jacka och med sommarsandaler på fötterna. Att pionerna växer så det knakar.
 2. Vad ser du fram emot i sommar? Sommarsemester, äta glass men framförallt resan till Gotland.
 3. Vad saknas i ditt närområde? Inget som jag har tänkt på, skogen finns bara 500 meter härifrån och en kilometer åt andra hållet har vi ett härligt bad. Det finns bra pulkabackar bakom huset och också en aktivitetspark.
 4. Hur långt behöver du ta dig för att komma till närmaste turistattraktion? Beror ju på vad frågan avses. Gröna Lund 20 mil åt ena hållet och Liseberg 25 mil åt andra hållet. Sen i Sörsjön finns höghöjdsbanor och det är drygt 30 minuter med bil.
 5. Hur njuter du av sommaren där du bor? Att gå till badet en varm sommardag med barnen, äta glass och grillat. Jag njuter av mina vackra pioner och växtligheten. Älskar mitt hus och ännu mer på sommaren.
Veckans fem frågor kommer som vanligt från Elisa.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Fin pion. Gotland minns jag som en väldigt trevligt vistelse, åker gärna dit igen någon gång. Ha en skön helg!

 2. avatar

  jättehärlig pion. så fin är inte min. men gräset växer som aldrig förr. kirskålen också. Gotland är en härlig plats med massor att se. och vilka bad! Fårö är helt fantastiskt och mycket speciellt också

 3. avatar
  säger:

  Så mysigt med en resa till Gotland inplanerad. Jag har aldrig varit där men skulle gärna vilja åka dit.
  Trevlig fredag!

 4. avatar
  säger:

  Somriga svar som jag kan skriva under på!

 5. avatar

  Jag älskar också egen tid på morgonen och allt med sommaren. Ha en fin dag. Kramis <3

 6. avatar

  Den där pionknoppen ser verkligen lovande ut! I kombination med lite glass så ….

 7. avatar
  säger:

  I år tänker jag njuta mer av sommaren jag är vaccinerad och kan träffa mamma och pappa igen, känns tryggare. Samt jag pluggar inte heltid längre som förra sommaren och det ska bli skönt att kunna njuta mer av det då studier ändå ger press.

 8. avatar

  Det är verkligen något speciellt det där med utan jacka och sommarskor på fötterna. Sandaler ska jag faktiskt köpa till mig själv i år, grejen är den att jag har sonens alldeles för stora foppa ;D . Men jag vägrar sneakers till klänning. Jag önskar att jag som du kunde gå och bada tillsammans med familjen. Men ätstörning har i alla år hindrat mig från den saken 🙁 .

 9. avatar

  Åh vilken fin pion, de är så vackra tycker jag! Låter som att du har en härlig sommar framför dig!

 10. avatar

  Pioner, underbart, snart så, kanske kan man göra mer på turistattraktioner i år, men vi har det mysigt ändå.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: