Oj hjälp vad det blåser idag men det är ljumma vindar. Det är varmt! Jag har tittat på dumma mej 3 med Ida och ätit en härlig jordgubbsfrukost. Mums!
Igår kväll var jag ute och dömde fotboll med två andra domare. Det var varmt och svettigt och jag hade solen i ögonen precis hela matchen. Inga lätta förutsättningar men det gick bra ändå. Idag har jag inga planer alls mer än att förbereda inför Gotland och så plocka iordning lite.Något träningspass blir det inte då jag har match imorgon igen. Det ordnade sig med löptestet, kommer få springa framöver vilket jag blev väldigt lättad över. 
Elisas fem en fredag den här veckan handlar om humör och det mentala. Vid en första anblick kändes de lite kluriga men det gick ju bra. Kika in hos henne för att läsa fler bloggares fem en fredag.
 1. Hur har ditt humör bidragit till veckan? Alltså jag har ju gått på semester den här veckan, jobbade måndag och onsdag och sen gick jag på semester. Kände redan på måndagen att mitt huvud har checkat ut. Men det har gått bra ändå.
 2. Vad har du gjort för att främja din hälsa? Dömt fotboll, cyklat till jobbet och försökt äta bra mat. Jag har också försökt att sova mer efter förra veckans dåliga sömn.
 3. Vilka tankar har fyllt ditt huvud? Jag har funderat mycket över yttrandefrihet och var gränserna går.
 4. Hur har du sovit om nätterna? Bra eftersom jag sovit bättre än förra veckan.
 5. Vad har fått dagarna att gå? Jobb och fix och pill.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Även jag har frossat i jordgubbar, ifjol gick de knappt att få tag på ens till midsommar, nu har det funnits svenska bär ett par veckor redan.
  Semesterplanering verkar pågå. mellan allt annat du har att hinna med. Önskar dig en skön semester

 2. avatar

  Så skjønt det må være å bo så nære at en kan sykle til jobben. Skulle jeg gjort det ville jeg brukt en time.

 3. avatar

  jag ägnar mig också lite åt fotboll these days. EM och VM och så där är lite kul. tycker att det skulle vara svårt att vara domare. och så dessutom ha solen i ögonen! trevlig semester!

 4. avatar

  jo, det blev havregrynsgröt med jordgubbar, god sömn är jag glad över, trevlig fredag.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: