• Jag föddes med svart hår. Säkert därför jag ny trivs så bra i mörkt hår. 
 • Testade som tonåring att blondera mitt hår men det är en nyans jag absolut inte passar i. Mitt ansikte försvinner ochd det är bara håret som syns.
 • Jag tycker inte om nytvättat hår men jag schamponerar alltid håret två gånger.
 • Jag har massor med bebishår som blir extremt framträdande när håret är rent. 
 • Av ovan anledning tvättar jag mitt hår max en gång i veckan. Fördelen med det är att jag inte har problem med att håret blir fett och tråkigt så snabbt. 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Åh jag tycker dessa inlägg är så kul att läsa och göra själv. Jag tvättar mitt hår 2-3 gånger i veckan men jag kanske ska prova att göra så som du då mitt hår blir fort fettigt. Jag har aldrig gillat att ha håret blött så förstår dig 🙂

 2. avatar

  Kul att veta lite om dig 😊 Jag gillar att ha blött hår. Å jag tvättar mitt hår 3 ggr i veckan. Jag tränar, så.
  Ha det så bra❣️

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: