7 december 2023

Jag behöver en liten nytändning och omstart

I början på juni skrev jag mitt senaste pilatesinlägg. Jag hade mål för min pilatesträning men vet du att jag har misslyckats kapitalt med den biten. Inte ett enda pass har det blivit förutom några korta snuttar här och där. Jag vill inte tänka på hur mycket rörligjhet jag tappat så jag behöver verkligen komma igång igen. Annars kommer jag komma tillbaka till höstens pilateskurs som ett stelt och svagt kylskåp. Det är inte det att jag inte har velat utan mer att jag inte har ”orkat”. Vilket absolut inte är sant, jag har bara prioriterat fel.
Jag vet ju vilka övningar som är effektiva för mig och jag vet exakt hur lång tid det tar. Så jag har inga ursäkter, bara dåliga bortförklaringar… Det är tio minuter av min dag, hur svårt ska det vara. 10 minuter påverkar heller inte min löpträning eller den övriga styrketräningen som jag behöver göra. Så skärpning nu Hanna!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d