22 september 2023

Söndagslistan vecka 23

Jag vaknade tidigt imorse men somnade sedan om. Så välbehövligt. Jag jobbar idag och med det ser jag mest fram emot att få cykla till jobbet. Trotsa motvinden och få starka ben. Yes, jag har lärt mig uppskatta att transportcykla. Det må ta längre tid att cykla men jag gillar inte att fastna i trafiken. Att sitta i en bil och inte få känna fartvinden. Fyra pass kvar nu till semester och jag funderar på att fråga samordnaren om jag kan få gå tidigare. Fick ju fredagen ledigt med men skulle vara skönt att få gå redan nu.
Känsla: Jag har varit riktigt trött den här veckan. Sovit dåligt och tankarna om att få semestern börjar närma sig har fått min hjärna att checka ut.
Citat: ”Vad andra tycker och tänker om mig har inte med mig att göra
Köp: träningsstrumpor med lowcut.
Väder: Soligt men hjälp vad det har blåst mycket.
Bild: Mina pioner börjar slå ut!

Träning:

Måndag: 26 kilometer cykling
Tisdag: 13 kilometer cykling och löptest med några domare. Blev fyra kilometers löpning i bra tempo.
Onsdag: Vila
Torsdag: Sprungit löptest som träning.
Fredag: Vila
Lördag: Dömt fotboll som assisterande.
Söndag: Idag är planen att cykla till jobbet.
Veckans nostalgi: När jag var 18 så låg det en klubb här i stan. Den hette Liss och var kombinerad pizzeria/bar. På fredagar och lördagar hängde jag ofta där och sjöng karaoke. Hur kul som helst ju! Låten St Elmos fire var det en av tjejerna som alltid sjöng. Precis som en kille alltid sjöng `”karma chameleon” och en annan låt som jag just nu inte kommer ihåg alls. jo, förresten, loosing my religion med REM.
Sämsta: Att tonåringens cykel blivit snodd på station. Den har stått där bra länge, låst, men nyckeln har varit borta. Nu har någon uppmärksammat cykeln och snott den. Men det var ett bra inbrottssäkert lås för hjulet och låset sitter kvar i cykelstället. Högst planerad stöld var det med, vem har med sig verktyg i bakfickan för att sno med sig en cykel. Eller om det var ett sånt här däck som man lätt kan ta av genom en spak och bara att snurra kanske. Jag vet inte. Surt är det iallafall.
Bästa: Att min form är grymt bra och att mycket numer sitter i huvudet. Skön känsla, Jag kan!
Veckans mest lästa inlägg:
 
Fem positiva från veckan:
– att barnen har fått sommarlov.
– att vi blev bjudna på pizza hela familjen. Det är alltid trevligt.
– att få döma med Rickard och J igår.
– att känna att uthålligheten och farten ändå finns. Det är bara explosiviteten som fattas. Vilket inte är så bara men nu tänker vi positivt här.
– att helgen varit lugn på jobbet.
Veckans  instastories: Små bilder men de är klickbara.
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Söndagslistan vecka 23

  1. Låter skönt att cykla till jobbet 🙂. Det är enkelt med att sig fram med cykeln. Slippa köer & så.
    Det är jobbig när hjärnan & kroppen är på semester. Fart det inte är så. Tyvärr. Men snart är det semester för dig 🙂.
    Kul att sjunga karieoke 😃. Hoppas att du får göra det snart.
    Ha det så bra! 🌸

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: