30 mars 2023

Tripp till Folhammar och Asunden

Den här dagen startade efter frukost med att jag, Rickard och J tog en morgonpromenad längs med vattnet. När vi kom fram till Visby ringmur så tänkte vi gå upp i utsiktstornet där vi alltid knallat upp men det visade sig vara avstängt. Istället tog vi oss till Galgbergets naturreservat och kikade på utsikten från Östersjön därifrån istället. Att ta sig ner en annan väg var inte det lättaste men till slut så hittade vi den. Därifrån kom vi ut på kärleksstigen och så rejsade vi sista biten hem. Rejsa som i att springa alltså. Blev ett bra pass faktiskt. 
Hehe, en teaser på det som var en gammal avrättningsplats. Om det kan man ju tycka både det ena och andra….
Efter en tidig lunch packade vi in oss i bilen och åkte till Folhammars som är ett raukområde i Ljugarn. Helt fantastiskt raukområde. Där klättrade vi på raukar, fikade och kastade stenar i vattnet. 

 
Efter Folhammar åkte vi ut till Gotlands skärgård Asunden. Jag vet inte om jag behöver säga så många ord om den platsen. Jag älskar klippor och raukar! Fast lite läskigt är det med klipporna för man ser att ”skivor” av klipporna har rasat ner. Vi var där en lång stund och bara var här och nu. Och jag som fotade såklart. Kan tänka ibland att jag upplever saker mest genom kameran men inte bara……
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Tripp till Folhammar och Asunden

  1. Det ser verkligen härligt ut och så spännande plats att få besöka så där dessutom 🙂 . Jag har aldrig varit på Gotland, skulle vilja någon gång men får se. Tyckte dock det med Galgberget var lite kul, finns en sådan plats här i Falun med. Jag bodde på området och det spökande, tror jag berättade de när vi "träffades" på Zoom? Tycker dock bilden du tog där var jättefin och lite rolig dessutom ;D . Att träna där folk avrättats ;D .

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: