Inspirerad av IngMarie tänkte jag börja med ett veckans ord. Eller snarare ett veckans klipp just den här veckan. Den här videon har jag bloggat om tidigare. Har du sett den? Den går aldrig ur tiden för mig och jag får energi. Energi till att ta tag i det jag drömmer om med förnyad lust och passion. Jag har en ny övning som jag ska fokusera på den här veckan men det kommer jag skriva om imorgon. Då tänkte jag också berätta hur jag tycker att det har gått med förra veckans fokusövning.
Så skönt det var imorse när jag vaknade och känna att jag fortfarande hade ont men inte alls lika ont som igår. Idag tog jag bilen till jobbet för att kunna springa relativt obesvärat. Någon måtta får det vara med fysisk aktivitet känner jag. Att lyssna på kroppen när den hintar om olika saker är viktigt och jag må träna mycket men jag tummar inte på vilan. Vill kroppen vila så får den det. Det gäller bara att lära sig skilja på latmasken och när kroppen verkligen behöver vila. Den balansen kan vara nog så svår. Det är verkligen härligt väder så idag ska jag nog springa utomhus. En runda i skogen, visst låter det som en bra plan! 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Den är verkligen SÅ bra!!!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: