7 december 2023

Att nästan blåsa bort under morgonpromenaden

Vilken luring!
Jag och Rickard gick ut på en morgonpromenad innan frukost. Då var det grått och trist. Det kändes även som att jag skulle blåsa bort. Nu så här en kvart efter att vi kom in har molnen blåst bort och det är soligt. Dock fortfarande blåsigt. Om jag hade vårkänsla igår när jag var ute och sprang så kändes det mer som höst idg. Känner mig lite snuvad på konfekten, hade jag väntat med promenaden hade jag fått sol på nosen. Frukosten är inmundigad och det blev idag två kokta ägg och en smarrig smoothie. Fast nästa gång ska jag nog strunta i apelsinjuicen.
Dagens planer: vi ska ha ha utvecklingssamtal med Idas lärare, fast inte på plats utan via länk. Jag jobbar ikväll så innan mötet tänkte jag förbereda ett pilatesinlägg som kommer upp under dagen. Och jag kan verkligen skriva under på citatet i bilden. Pilates fungerar, efter några rörlighetsövningar gör det inte alls lika ont i mina höfter.  Så inte nog med att jag ska skriva om pilates, jag ska träna ett pass med. Fast egentligen behöver jag explosiv styrka. Men jag är lite rädd för det för jag brukar få ont i mina höfter när jag gör tex knäböj. Alltså jag ser ju när jag läser det jag skrivit att jag nog behöver kolla upp mina höfter. Känner dock inte för klippkort på vårdcentralen. Jag väntar fortfarande på att få provsvar. Tycker det är så konstigt att proverna inte syns när jag loggar in på 1177. De kanske är katastrofdåliga….

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Att nästan blåsa bort under morgonpromenaden

  1. Provsvar ska finnas på 1177 men de kan vara knepiga att hitta.Ibland tar de tid men de ska komma in. Ring och kolla!
    Tråkigt med höfterna… Du är ju inte så gammal så att det är pga för mycket träning har jag svårt att tro. Inflammation av något slag?

    1. De har kommit in nu, var nog att läkaren inte signerat. Inflammation har jag inte tänkt på. Har mest varit inne på foglossning fast det är så längesedan som jag var gravid.

  2. Hej! Provsvar syns inte på 1177 om de inte är skrivna i journaltext. Märkte det när letade efter mina provsvar och googlade på varför jag inte kunde se dem. Undrar varför det ens finns en rubrik märkt "provsvar".

Lämna ett svar

%d