Det är dags för veckans fem en fredag hos Elisa. Veckans tema är John Blund. 
 1. Vad är det sista du gör innan ögonen stängs för natten? Det sista jag gör är att ställa klockan på mobilen så jag vaknar i tid. 
 2. Vad handlade din senaste dröm om? Jag drömde om mina barn. Men jag minns inte exakt vad den handlade om. 
 3. Hur många timmar sömn per natt brukar du få? För lite generellt, när jag jobbar kväll somnar jag sällan tidigare än elva och det är egentligen för sent när klockan ringer halv fem på morgonen. Piggast blir jag när jag lägger mig innan nio. 
 4. Är du en morgonlärka eller nattuggla? Morgonlärka är det för mig. 
 5. När sover du som bäst? När jag får sova i Rickards knän i soffan. Då sover jag som en gris. 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Sommartid avundas jag morgonlärkorna, tidiga sommarmornar är underbara! Men dem sover jag bort…

 2. avatar

  Vad gulligt det lät att sova i kärestans knä.

 3. avatar

  jag drömde en serie drömmar för många, många år sedan. det var krig och jag skulle gömma undan mina tre små bröder. usch, det var hemskt.jag var rädd när jag vaknade också. helst vill jag vara uppe på natten och tidigt på morgonen

 4. avatar
  säger:

  Fint att läsa dina svar. Närhet när man sover betyder mycket.
  Trevlig fredag!

 5. avatar

  morgonlärka har jag nog aldrig varit…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: