Det har verkligen varit en hemsk dag idag sett till värken i mina höfter. Känns som att jag har axlarna uppe vid öronen och bitvis håller jag andan. Jag är rädd för att böja mig framåt för att det gör ont och jag undviker helst rörelse. 
Tänk om det är så att min kropp har blivit  för gammal att träna på den nivå jag vill och behöver för fotbollen. Jag kanske skulle nöja mig med att mysjogga ibland och bara träna pilates. Fokusera på feelgoodträning och inga krav. Men jag vill fortfarande döma och jag är inte redo att sluta. Nej, det här en tillfällig svacka som snart vänder. Jag ska äta pannkakor nu och efter maten ska jag sträcka ut på mattan och göra några lösgörande pilatesövningar. Jag måste!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: