Nu har jag varit hemma en stund  och sitter i soffan och äter knäckebröd med smör och ost på. På tv:n går noll tolerans. Den gamla filmen som jag sett hundra gånger vid det här laget. Med en liten överdrift såklart. Jag tycker fortfarande att den är väldigt bra. 
Månadens första träningspass blev att cykla till jobbet, hade tänkt cykla hem med men så var jag tvungen att hjälpa till med en sak så då kände jag att det blev så sent. Rickard var snäll och kom och hämtade mig och cykeln. Behöver krypa ner nu eftersom jag jobbar imorgon med men känner mig fortfarande relativt pigg. 

Från en sak till en annan men som jag ändå funderat på ett tag. Varför är man som vaccinerad så rädd för den som inte vill vaccinera sig? Om nu vaccinet fungerar som det ska så har man ju ingenting att oroa sig för. Det är så ologiskt men det är väl lite så det är kanske. Rädsla gör att man slutar tänka förnuftigt. Vad finns det för mening med att vaccinera sig om man man fortsätter att vara rädd och inte lita på att man har ett skydd. Ja, bara lite kvällstankar så här innan jag ska krypa ner. 

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Det låter lite hysteriskt. De enda som ovaccinerade utgör en fara för är väl andra ovaccinerade, och har båda valt att inte låta vaccinera sig så är det en risk de är villiga att ta:-)

 2. avatar
  säger:

  Jag är fullt vaccinerad så är inte minsta oroad för min egen skull. Jag håller dock ett litet avstånd till ovaccinerade eftersom jag, trots vaccination, inte är 100 % icke smittande. Det är av respekt för andra helt enkelt. Jag vill inte vara orsak till att någon dör av covid eller får ett livslångt helvete p.g.a. sjukdomen.
  Vill däremot en ovaccinerad komma fram och krama mig så är hen välkommen att göra det, men jag tar inte initiativet:-)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: