Alltså det här med att hoppbilder är inget annat än ren konst. Jag tajmade tokfel och när jag lyckades med tajmingen såg jag alldeles ”ihopknäppt” ut.
Som sagt, både armlös och halslös…. Annars fick jag ju till ett fint litet hopp…. Grannen som har fönstret rakt över undrade nog vad jag höll på med men det får jag bjuda på…
Jag har sprungit ”en sväng” idag. Tänkte att tre kilometer kändes okej som mål med dagens trötta kropp. Jag hade ju inte tålamod att försöka springa det lugnt och sansat utan höjde tempot varje minut för att sen gå tillbaka till farten jag började i. Men hjälp vad kroppen inte var med på tåget idag, även att jag joggade riktigt långsamt så kändes det väldigt snabbt. Kroppen undrade vad jag höll på med. Men iallafall, med dagens form fick jag till slut till tre kilometer på under 17 minuter och farten varierades mellan 6,39min/km och 4,34min/km. Efter löpningen så gick jag tre kilometer i riktigt rask fart. Och så avslutade jag det hela med att försöka få till en bra hoppbild. Så där fick jag in ett bra träningspass med. Bra träning, mindre bra hoppbild….
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Grymt jobbat! Kul med hoppbilder. Det skall jag med testa någon dag.

 2. avatar

  Härligt att du vågar bjuda på dig själv. Förstår att det inte är lätt att ta hopp bilder. Bra jobbat att du sprang 3km trots att din kropp var trött.

 3. avatar
  säger:

  Det där med hoppbilder är inte lätt alls. Det gäller att smattra på med bilder och hoppas på att någon av dem blir bra. Har jobbat en del med det eftersom jag fotograferar en hel del cheerleading. Däremot känns det lite som ett lotteri om vilka bilder som blir bra, men man kan även få till riktigt roliga bilder måste jag säga.

 4. avatar
  säger:

  Haha så roligt att du verkligen bjuder på dig själv! Det där med hopbinder är som du säger, ren konst.
  Jag själv har aldrig lyckats med det konststycket.

 5. avatar
  säger:

  Hoppbilder är inte det lättaste, men härligt att du fick till ett bra traningspass även om joggingen kändes tung. Dock avslutade du ju med rask promenad och det är ju också bra träning

 6. avatar
  säger:

  Ja, det är inte helt lätt att få till. Har försökt ett par gånger, men man får öva, öva, och åter öva för att lyckas.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: