Igår mådde jag verkligen inget vidare, var inte ens sugen på nocco. Sen tog jag en till slut ändå för att huvudvärken blev så brutalt jobbig. La ut det på facebook men också att covidtestet var negativt. Och vad får jag för fråga sen då. Blev så arg då någon skrev kommentaren om att ta graviditetstest. Varför frågar man det? Vet inte om jag blir extra sur på just den här personen för jag får alltid så tråkiga kommentarer.
Jag har fortfarande ont i halsen, svullna körtlar på halsen och min näsa ska vi inte prata om men så länge febern håller sig borta är jag nöjd. Men det här med feber, jag hade bara feber igår, än så länge iallafall men benen känns som spagetti.
Men det här med att sitta stilla är verkligen inget för mig. Trots att jag inte orkade så mycket mer än just soffläge så kröp det i hela mig till slut. Min kropp pallar verkligen inte att inte röra på mig. Men såklart hade jag inget annat val och det blir inte så mycket mer idag. Ikväll skulle det varit sista pilatestillfället för den här terminen men det är inställt. Så tråkigt men tar igen det om två veckor istället.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Krya på dig. <3

 2. avatar
  säger:

  "Inte ens sugen på Nocco", jag förstår dig. DÅ ÄR DET ILLA. Krya på dig <3

 3. avatar
  säger:

  Jobbigt med feber usch ingen hit alls att var sjuk, skönt det inte är corona, men gravidtest??? haha den var väldigt ny för mig,Hur kan man ens föreslå det? krya på

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: