Nu känner jag att jag vill skriva några rader innan det är dags att sova. Det har varit mycket att göra på jobbet idag. Redan innan tio hade jag klarat av dagens stegmål som alltid ligger på 6000 steg. Jag vill inte ha alltför stora krav på mig vad gäller antal steg på en dag.
När jag kom hem från jobbet så var jag så trött och hade tänkt blogga redan då. Men eftersom jag skulle ut och springa så åt jag ett par mackor och därefter tog jag mig en tupplur. Tupplurar är underskattade av mig. Konstaterar alltid att jag sover för lite på dagtid.
Ikväll var vi ett gäng domare som skulle springa löptest. Så kul det var att träffas igen!  Jag värmde upp och snicksnackade lite med brorsan och annat folk som det var kul att se igen. Sen var det dags för sprint, dessa sträckor som jag tycker så illa om. Ibland är fyrtio meter väldigt långt… Men alla klarade sina sex sträckor med sprint och därefter var det dags för de långa intervallerna: 75 meter på 20 sekunder, gå 25 meter på 25 sekunder och upprepa 44 gånger. Jag var lite hare åt två äldre domare och de var riktigt duktiga. Men jag ska inte säga att det var en picnic i år. I motvinden var det slitigt. Håller tummarna för mindre vind på måndag när jag ska springa det tuffare testet. Oavsett hur det går då får jag döma upp till herrar division sex och allt under på testet jag sprang idag. Så skönt att veta det.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Bra jobbat!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: