Jag har sådan träningsvärk i ryggen idag, sprang visst med den i torsdags på löptestet. Skämt åsido. Jag får alltid träningsvärk efter sprinten på löptestet. Tant är dock mer vältränad nu för det känns inte riktigt lika mycket i benen nu som förr. Det är övre delen av ryggen. Fråga mig igen på onsdag hur träningsvärken är då…. Helt klart behöver jag sprinta mer men med tanke på hur mina ben varit så har jag inte vågat. Men hoppas på att det vänder nu.
Idag skiner solen och med det sagt så har jag ingen anledning till att inte ta tag i ogräset i mina rabatter. Men det får bli efter lunch tänkte jag så kan jag och Rickard hjälpas åt. Han klipper gräset och jag river ogräs. Bra uppdelning eller hur. Fast vi har faktiskt pratat om att för enkelhetens skull så gräs mellan pionerna för att slippa rensa så mycket ogräs. Det enda med det är ju att komma åt med gräsklipparen men det är ändå det minsta problemet. Hellre det än ogräs.
Oreganon växer så det knakar iallafall. Den är totalt bortglömd och misskött tidigare år men ändå har den kommit tillbaka starkare. Synd bara att barnen inte gillar några gröna grejer i maten. 
Min lavendel är nästan överväxt av all klöver och gräs. Regnet har varit bra på många sätt bortsett från en och det är att ogräset också tagit fart.
Vad ska du göra idag?
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Vilket bra teamarbete ni har med tomten och jag som inte har någon trädgård ska ligga i solen idag. Kramis <3

  2. avatar

    Här står det konfirmation på dagordningen men även vi skulle behöva rensa ogräs. Får bli nästa helg dock.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: