30 mars 2023

Det är måndag igen

Godmorgon måndag!
Då var det måndag och ny vecka igen. Min jobbhelg gick så snabbt. Igår var det mycket att göra på jobbet. Jag satt inte många minuter på hela kvällen. Skönt att ha saker att göra hela tiden tycker jag. Även om jag mest är van vid lugna puckar. Omväxling förnöjer, är det inte så de säger.
Idag är det grått, regnigt och här inne är det iskallt. Man kan ju inte dra igång värmepumpen på full fart så här i maj. Nej, jag har dubbla brallor och dubbla långärmade tröjor på mig. Jag har även en mugg te som värmer gött. Är det inte ovanligt kallt för att vara maj? Hoppas iallafall på att det vänder snart för idag om fyra veckor har vi gått på semester, jag och Rickard.
Bilden matchar vädret, grått och ofokuserat på något sätt. Har jag sagt att jag är avis på grannens paradisäppleträd? Det är jag iallafall. Inte på hösten när det är fallfrukt i hela trädgården utan nu när trädet står i blom. Fast jag har ju ett vackert körsbärsträd i min trädgård som jag är väldigt glad över på våren.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Det är måndag igen

  1. Här är det också grått och kallt, kylig luft så. Tror det skulle bli bättre mot helgen och nästa vecka, svårt att veta hur man ska klä ig och framförallt barnen för man vill ju veta att de ej fryser. Sätter jag på Bellis för mycket lager på lager sätter hon ej på sig det. Samt likaså för varm jacka då sätter hon ej på sig heller

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: