Min frukost för 3 år sedan. Visst ser det gott ut! Undrar om det inte varit en väldigt kall vår i år för min stäppsalvia har inte slagit ut än.
Godmorgon!
Vet inte vad det är med mig men de här två nätterna har jag sovit så illa. Jag har frusit, trots dubbla täcken strumpor, nattlinne och tjocktröja. Nej, jag har inte feber, var tvungen att kolla. Vi har inte värmepumpen på och när det är kallt på nätterna blir det svinkallt här inne. Jag har precis ätit frukost, tänkte dricka lite te nu och läsa bloggar. Ikväll jobbar jag.
Idag för ett år sedan tog jag årets första dopp när jag var ute med damdomarna och testade SUP, (standuppaddleboard). Jag hade inte druttat i om jag inte försökt hålla plankan ovan för länge…. Nog babblat, det är fredag och då är jag såklart med på fem en fredag. 🙂
 1. Om 20 minuter får du oväntat besök, vad skulle du behöva städa? Kök, hall och toa.
 2. Vad skulle du kunna bjuda på för fika? Jag hade bett Rickard göra sin sockerkaka i långpanna medan jag springer runt och plockar i ordning lite.
 3. Hur skulle du behöva fixa till dig? Jag går alltid runt i träningskläder och det vet alla som är tänkbara att komma på besök så jag hade inte bytt kläder. Lite deo under armarna kanske.
 4. På frågan hur dagen varit, vad skulle du svara? När jag skriver det här inlägget så har dagen precis börjat så jag hade svarat att jag är trött, men mår annars bra och att jag ätit god frukost.
 5. Vad använder du för skäl till att ditt besök behöver gå? Jag brukar inte behöva köra iväg mina gäster utan de brukar alltid gå innan jag egentligen vill att de ska gå.
Plask! Det var iskallt och det lär vara ännu kallare i år…..
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Men plask på dig, det såg inte så skönt ut, men förstår att det var kul att testa brädan!
  Inte behöver man väl klä upp sig för att man får besök, så funkar inte jag. Annat om det är fest! Förresten har jag glömt betydelsen av det ordet…Trevlig pingst

 2. avatar
  säger:

  Härligt! Jag har några muffins i frysen, men det är typ det XD Städat är det, men jag sitter än i trosor och t-shirt… besök undanbedes 😉

 3. avatar

  nu blir jag sugen på sockerkaka

 4. avatar

  Jobbigt att inte sova. Är det månen? Skiftarbetet?Förklimakteriet? Låter helt klart som en hormongrej.

 5. avatar
  säger:

  Du är en friskus! Det är rejält. Skoj att läsa dina svar!
  Trevlig fredag!

 6. avatar
  säger:

  Ja detta är kallaste våren på många år sägs det.kram

 7. avatar
  säger:

  Oh förstår att du fryser då och hehe ja vad gör man vid oväntat besök, jag har gjort alla möjlig varianter, sprayat torrshampoo snabbt, för att se lite fräschare ut. Har även slänngt in tvättställningar snabbt i tvättstugan och rivit ner tvätt som hänger, samt stängt dörrarna till sovrummen. Men jag har även inte brytt mig alls för de som kommer få ta det som det är om de kommer oanmält

 8. avatar

  Jeg liker ikke besøk hjem til meg egentlig. Jeg er veldig glad i min egen tid hjemme, så kan jeg møte andre ute et sted å finne på noe.

 9. avatar

  Bra gäster som har vett att gå innan man är trött på dem 😀

 10. avatar
  säger:

  Kul med fem en fredag 🙂
  Jag hade också fokuserat på kök, hall och toa. De andra ställena behöver man inte vara på 😉 Är precis likadan och de som kommer till mig får ta mig som jag är.
  Ha en riktigt skönt helg <3

 11. avatar

  Våra svar var väldigt lika idag =) Jag skulle dock byta om, jag går oftast omkring i mjukiskläder som kanske inte andra behöver beskåda 😉

 12. avatar
  säger:

  Det har varit en lång, kall vår. Eller eftervinter kanske snarare. Jag har ett flertal täcken i sängen och fryser oftast ändå.
  Ha en fin dag!

 13. avatar
  säger:

  Själv är jag inte mycket för oväntade besök utan vill vara förberedd. Däremot tycker jag om besök 😀 Toaletten hade nog behövt en översyn…
  Trevlig helg!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: