1 april 2023

Glans kalkbrott

Jag har inte berättat om vårt besök för ett tag sedan vid Glans kalkbrott. Tanken var att vi även skulle besöka gruvorna som finns i området men det var dåligt skyltat och barnen hade trötta ben så vi fick nöja oss med att se kalkbrottet. Vilket inte var så pjåkigt ändå.
Jag var så fascinerad över hur människor för länge sedan brutit kalk här och jobbat i gruvorna. Kanske att barn ibland busade och sprang hit och upptäckte saker i sin äventyrslusta.  Jag gillar historiska platser!
Det fanns en liten klippskreva i bergväggen som jag bara var tvungen att utforska. Det gick dock inte att klättra upp hela vägen till den.
Ett litet krypin.
Ida ville absolut gå in i det här huset. Det var det sista vi gjorde innan vi på trötta ben åkte tog oss till bilen och åkte hem.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Glans kalkbrott

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: