Bild från en betydligt somrigare dag, juli 2018. Det skulle jag vilja börja med igen. Morgonlöpning tidigt innan jobbet. Problemet nu jämfört med tidigare är att jag måste gå upp bra mycket tidigare för att hinna springa innan jobbet. Typ klockan fyra och så hurtig är inte tant…..
Alltså jag tycker ju att jag har god hälsa, äter skapligt varierad kost och jag orkar träna. Sover dock lite för dåligt i perioder.  Men det senaste året har jag åkt på två förkylningar (inräknat förkylningen nu), jag blev hemskickad när jag var på MIMA för att jag var så trött och för bara någon månad sedan hade jag lågt blodtryck och var alldeles snurrig i huvudet.
Jag har mina egna teorier kring tröttheten och mitt blodtryck. Jag hade sovit extremt dåligt den veckan så kroppen sa ifrån. Kollegorna på MIMA trodde jag åkt på corona så var bara att ta ett test för att få komma tillbaka till jobbet. Det var ingen corona och de extra dagarna ledigt som jag fick gjorde att jag blev pigg igen väldigt snabbt. 
Vad gäller blodtrycket så började det när jag jobbade tredje natten i rad så där tror jag också att kroppen tyckte att det var alldeles för mycket. En protest helt enkelt mot för mycket nattjobb. Känns sunt att kroppen säger ifrån på skarpen. Då är det liksom ingen tvekan om vad jag behöver göra.
Men ändå, jag börjar fundera, hur mår jag egentligen? En förkylningen i halvåret är inte mycket, på mitt gamla jobb hade jag kollegor som var borta en gång i månaden i olika flunsor och förkylningar. Så jag ska nog inte klaga egentligen.
Jag tänker dock att jag nog ska börja boosta kroppen med lite mineraler igen. MSM, D-vitamin, zink och magnesium. Bra näringsrik mat och så lite processat som möjligt. Mer sömn och vettiga rutiner.
Slutligen vill jag säga att jag är feberfri idag! Sen att jag är trött som jag vet inte vad och har svaga muskler, det är en annan sak. Men jag har inte feber! Börjar redan fundera över hur jag ska sätta igång den här stackars svaga kroppastollen.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar
    säger:

    Att bli feberfri är alltid ett gott tecken på tillfrisknande men man kan känna sig trött ändå. Hoppas att du är pigg snart igen!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: