Solen sken så lockande utanför fönstret att jag bara var tvungen att gå ut för lite frisk luft. Nu har den gått i moln men jag fick känna solen några minuter iallafall. Jag satte mig vid stenplattorna och Rickard började klippa bort döda blommor. Det kände jag att jag faktiskt kunde göra istället för han. Så det mest ansträngande jag gjort sen i måndags är att klippa vissna blommor och sedan gå upp till komposten med det. Nu sitter jag här igen som en trasa med noll energi i kroppen. Men det var skönt att få andas frisk luft. 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Så härligt när man får njuta av sol, här har det varit mest moln och regn senaste veckan. Hoppas det fina vädret kommer nästa vecka 🙂

 2. avatar

  Krya på dig!

 3. avatar

  Vad skönt att du lyckades orka ta dig ut och frisk luft gör mycket. Krya på dig. Kramis <3

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: