Det är söndag och jag önskar mig så en ledig dag imorgon, jag är verkligen trött. Det blev lite för sent igår och idag har jag jobbat så energin är lite låg för tillfället. Det var en bra dag på jobbet och dagen gick fort. Sitter nu och skriver lite och ska käka lite mellanmål. Är hungrig som en varg. Det blir något så nyttigt som en fluffig sockerkaka. För det är jag värd!
Känsla: Det har varit en bra vecka, jag har varit väldans glad faktiskt.
Väder: Det blåser inte lika mycket längre. (Bara för att jag skriver det nu så lär väl vinden komma som ett brev på posten). På nätterna har det varit minusgrader.
Konstiga:

Lappen som låg i allas brevlådor här på gatan. Tror någon har för mycket fritid. Jag har inte sett någon på gatan som inte är duktig på att hålla avstånd. Fattar inte vitsen heller. Räcker det inte med allt tjat om avstånd på alla platser. En lapp i brevlådan är inte trevligt.
Träning:
Måndag: 13 kilometer cykling till jobbet.
Tisdag: Drygt åtta kilometers promenad med Rickard.
Onsdag: 1 kilometer löpning, styrketräning och så 55 minuter pilates på kvällen.
Torsdag: 60 minuter pilates
Fredag: En kort promenad.
Lördag: 13 kilometer cykling till jobbet
Söndag: När jag skriver det här inlägget har jag inte tränat något än. Men det ska bli någon form av fysisk aktivitet senare.
Veckans mest lästa inlägg:
Låt:
Jag hörde en låt häromdagen som jag gillade väldigt skarpt och tänkte att den skulle jag ha med som veckans låt här på bloggen. Men såklart, den är bortglömd nu. Så jag får säga pass på den.
Fem positiva från veckan:
– jobbat en extra natt vilket ger lite extra stålar i maj. Eftersom jag redan jobbar heltid så blir varje pass jag jobbar extra övertid.
– vi mår bra allesammans.
– mina sociala medier har fått en liten nytändning. Instagram är roligt igen.
– jag har lärt mig så mycket kring pilates. Vill veta mer, jag är inte ”mätt”.
– jag och en kollega gjorde en sådan bra sak där vi hade bra teamarbete. Sådant blir man glad av.
Bild:
Bild: Första maj är Internation Pilates Day, så igår svämmade instagram över av pilatesbilder med just den #tagen. Jag la ut övningen open leg rocker fast i videoformat. 
Den här bilden är samma övning fast för 6 år sedan. Det är allt lite skillnad.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar
    säger:

    Vad härligt att du har haft en bra vecka är så sugen på att testa Pilatus 😊

  2. avatar

    Vad gott det låter med en fluffig sockerkaka, jag vill ha 😍 jo bara för att du skrev att det inte har blåst så är jag säker på att blåsten kommer tillbaka nu 🙈 så bra tränat i veckan, kul att få se hur du såg ut för 6 år sen i den positionen i pilates 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: