25 mars 2023

Söndagslistan vecka 18

Här sitter jag i sängen och ska sammanfatta veckan. De här inläggen börjar jag alltid med i början av veckan och fyller sedan på allt eftersom det dyker upp saker. Helt omöjligt annars att hålla reda på när jag gjorde vad och så vidare.
Känsla: Tja vad ska man säga om en vecka som i stort sett bara bestått av soffhäng och några minuter utomhus i fredags, några fler minuter utomhus igår och samma sak idag. Fluffigt huvud och ganska orkeslös beskriver känslan rätt bra. Men nu ikväll känner jag mig faktiskt som vanligt igen. Underbart!
Väder: Kallt i början på veckan, kalla nätter men lagom till helgen soligt och fint.
Mest sedda: Såg nya serien om Bert på Cmore häromdagen.
Film: The hunger games och så såg jag och Rickard Bridget Jones´s baby. Gillat den förr, gillar den inte längre.
Bild: 
Mina pioner till aliens.
Fundering:  Jag läser så många bloggar (ja, det vet du såklart…) och förundras över vissa saker. Det är så många som verkligen längtar efter sin vaccination, som säger grattis till de som fått sin första spruta/helvaccinerade och jag känner liksom bara jaha, kul för dig, typ. Jag har inget intresse alls av att ta den där sprutan och jag längtar inte efter den där ”cocktailen”. Fascinerande hur olika man kan vara.
– Att jag fått en ny uppgift på jobbet. Det ska bli kul faktiskt.
– Cykelturen hem från jobbet i måndags. Hur jag flög fram.
– Att värmen hittat hit igen lagom till helgen.
– Att sjukdomen ändå blev relativt kort.
– Att jag tränade lite idag.
Träning: Cykling till och från jobbet i måndags, annars har jag inte kunna träna något på grund av rejäl förkylning. Förutom idag, jag gjorde några försiktiga benböj, utfallsteg, armhävningar och några magövningar. Tog väl max 10 minuter men det kändes så skönt att göra det lilla.
Outfit: Utan att överdriva så har jag bokstavligt talat bott i den här tröjan. 👇👇 Vill ha den gröna med i samma modell.

Tråkigaste: Att jag blev förkyld och var tvungen att covidtesta mig igen.
Något som gjort mig arg: 
Hur Attendo fått 120 miljoner i coronastöd och ger 4,8miljoner till de högsta cheferna. Det är oklart om det var tillsammans eller om varje chef fick så mycket. Jag blir fullständigt vansinnigt arg på det där. Jag köper inte att det inte finns pengar, det finns pengar men det satsas på fel saker. Hur kan cheferna anses vara värda så mycket pengar.  De hade försvarat det med att det hade med kundnöjdhet att göra. Men det är ju knappast de högsta chefernas förtjänst utan de som jobbar närmast de boende. Det vill säga undersköterskor och vårdbiträden. Tänk den dagen när vi undersköterskor får den cred vi är värda.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Söndagslistan vecka 18

  1. Nej det där vaccinet är inget jag heller är intresserad a. Tycker det känns alldeles för osäkert! Men sen har vi ju precis haft covid så vi är väl lite skyddade ändå hoppas jag.

  2. Vad skönt att du nu börjar må bättre och har kunnat börja träna lite. Här har det inte varit någon sol på flera dagar. Hos mig regnar det 🙂

  3. Kul med sådan lista för att sammanfatta veckan. Skönt att det bara vart en kort förkylning och förstår känslan att kunna träna lite igen. Förstår inte heller hur man kan ge cheferna så mycket pengar för det är ju inte de som gör det mesta jobbet. Har själv morsan som jobbar på äldreboende som undersköterska.

  4. Det är med covid19 vaccinet verkar vara det nya #meeto och alla andra inne grejer dolk harm brukar tänka på när min vän sa om metod. Jaha nu är man "inne" om man blivit våldtagen också. Tänk om ett år då är det något annat folk är helt bwsatta av och hyllar varandra för 🤪. Hehe det där med filmer känner jag igen, är.många jag gillar som jag sen bara: "varför gillade jag det här?"

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: