Känsla: Den här veckan har varit konstig. Jag har varit glad men samtidigt irriterad. Men jag tror att det är ångesten över att springa löptest imorgon som hänger över mig och gör att jag känner som jag gör.
Väder: Det har kommit så mycket regn i veckan. Gräsmattorna i min trädgård har aldrig varit så fina som nu. Rickard klippte för en vecka sedan och det är redan dags. På många håll har det varit översvämningar. Jag är glad över att vi inte blivit drabbad av översvämningar. Det har kommit så mycket regn. 60 mm som mest på vissa ställen och det är det normala på en månad. Helgen har varit varm och skön. Underbart ju!
Bild:
Godaste: Vaniljyoghurten med färska jordgubbar på jobbet, årets första rabarberpaj är inmundigad och så fredagsmaten: skinkschnitzel i gräddsås och potatisgratäng.
Positivt från veckan:
– godkänt löptest
– att ha fått döma match igen
– sol och värme i helgen
– lite träning tillsammans med Rickard. Det är alltid så roligt att få röra på sig tillsammans.
Bloggrelaterat: Veckans viktigaste inlägg att skriva var ”Det känns ytterst oetiskt. Hade ju inte tänkt att blogga mer om tankar kring pandemin. Det tog en vecka så var jag igång igen…. Garanterat inte sista gången heller.
En spellista jag vill tipsa om:
Favoriten är stamp on the ground och jag blir alltid peppad av låten. Kan inte sitta still, det är omöjligt.
 Veckans mest lästa inlägg:
Söndagslistan vecka 20
Träning: Hur jag skulle träna den här veckan med de stundande löptesten funderade jag mycket över. Började iallafall måndagen med vilodag. Tisdagen blev ett kort men tufft löppass med Rickard på en fotbollsplan i stan. Torsdagen sprang jag löptest med domarklubben men jag tycker allt att jag fick slita. Fredag vila och igår gick jag en 4 kilometers promenad i skogen med Rickard. Idag var jag ute på fotbollsplan och dömde en match i flickor 17-19. Det var en match med många mål och inte särskilt högt tempo.
#Rör inte mina barns armar:
I andra länder börjar det nu bli klart att vaccinera barn och ungdomar mot covid19. Aldrig i livet säger jag! Mina barn ska inte ta ett experimentellt vaccin. Barn och ungdomar är den grupp som klarar covid bäst. Varför då utsätta ungdomarna för risken för biverkningar. Är det ingen längre som minns svininfluensan och pandemrix? Varför vågar man chansa? I det här fallet är jag väldigt glad över att FHM vill vänta.
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Nä vill inte att mina barnska ta den heller kram

 2. avatar

  Kan inte låta bli att undra vad det är för föräldrar som utsätter sina barn för detta experiment…

  1. avatar
   säger:

   Det funderar jag också över. Känns helt galet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: