En magnolia jag fotade på vägen till jobbet igår. Drömmer om en alldeles egen magnolia i trädgården. Det hade varit något det!
Godmorgon!
Barnen är i skolan och Rickard ligger och sover efter att ha jobbat natt. Ikväll jobbar jag så nu passar jag på att skriva lite och läsa.
När jag läser tips om hur man ska få fler läsare till sin blogg så är det första som kommer upp att nischa sin blogg. Det tror inte jag att jag skulle lyckas med. Det är funderingar, träning, hälsa och vardag i en enda blandning här i mitt lilla krypin. Se bara på mina tre senaste inlägg:

Eller några av mina senaste bilder:
 
Jag vill ju skriva om allt som är ”jag”, inte bara en liten del av mig. Jag vill fortsätta skriva om saker som berör (kanske inte blir så ofta), jag vill sticka ut näsan och jag vill fortsätta inspirera till hälsa. Jag vill inte begränsa mig. Tror det skulle bli en ytterst ”platt” blogg om jag bara skrev om min träning till exempel. Du som kikar in här på daglig basis vad tycker du?
Sen skulle jag även vilja be om en annan sak. Förstår att du som läser inte alltid orkar kommentera. Det gör inte jag heller när jag läser från mobilen. Men under varje inlägg finns ett litet hjärta. Tryck gärna på det så vet jag iallafall att inlägget uppskattas.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Tycker det är kul med lite variation:) Ja kommentarer gör ju typ allt det blir så mkt roligare att blogga, kram

 2. avatar
  säger:

  Älskar att se magnolior 🙂

 3. avatar

  Om det främsta målet är att få fler läsare så finns det säkert många metoder. Det är dock inte mitt mål så min blogg kommer att fortsätta att vara spretig 😀

 4. avatar
  säger:

  Jag hade gärna kommenterat mera men det behövs några försök innan man kommer in i kommentarerna. Kanske har med min mobil att göra. Tycker du har en rätt nischad blogg; träning, tankar, växter osv. Fortsätt så! Väldigt mysig stämning här inne 🙂

 5. avatar

  Jag håller med dig om att det är svårt att hålla sig till en nisch. Kanske var sådant mer vanligt förr.? Personligen gillar jag variation och vill skriva om det jag känner för. Kramis <3

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: