Minns du att jag skrev om ett par tights som jag beställt? Ett par fodrade grå tights och att jag hade höga förväntningar. Det blev platt fall kan jag säga. Tänkte inte på att jag beställde från Kina. Det är lite lurigt det där när allt är på svenska…. Iallafall, jag beställde min vanliga storlek som jag alltid har i tights och de nådde mig inte ens till låren. Hade kanske funkat om det var mer stretch…. Storleken var iallafall som en xsmall, nästan så att Ida kan ha dom. Men bara nästan.
Om en stund ska vi åka hem till mina föräldrar och hjälpa dom att flytta möbler. De har fått renoverat hemma och behöver lite hjälp med att flytta tillbaka alla möbler. Jag ska hjälpa mamma att sätta upp gardiner. Solen skiner faktiskt och lyser nu igenom gardinerna, så fint ju så här på min lediga dag. Ikväll blir det pilates och det kommer vara välbehövligt. Visste att jag skulle ha ont i kroppen idag efter gårdagens löpning. Hade säkerligen varit ännu värre utan rörligheten som jag fick till igår.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Vad tråkigt att det blev platt fall för tightsen 😕.
  Inte lätt att tänka andra stl när man är van vid en stl.
  Bra att kanske någon annan kan ha dem då 🙂.
  Ta hand om dig❣️

 2. avatar

  Se om du kan får pengarna tillbaka, vet andra som fått det när kläder varit så där minimala. Är ju inte direkt klokt ens att det ska vara så annorlunda storlekar. Känns väl liksom inte helt schysst heller. Förstår att du blev besviken dessutom.

 3. avatar

  Köpte också en träningströja från en sådan sida. Det stod på svenska och tyvärr var det tillverkat/verksamheten var i Kina. Tog en storlek större för jag hade i tankarna att den kunnat vara mindre storlekar. Dem var verkligen jättesmås. Kunde inte alls ha den tröjan till träningen! 😞

 4. avatar

  Köpte också en träningströja från en sådan sida. Det stod på svenska och tyvärr var det tillverkat/verksamheten var i Kina. Tog en storlek större för jag hade i tankarna att den kunnat vara mindre storlekar. Dem var verkligen jättesmås. Kunde inte alls ha den tröjan till träningen! 😞

 5. avatar

  Undviker att beställa av just den anledningen. Ser ju inte ut som man ska heller så svårt med framförallt byxor.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: