Min lediga dag har gått så fort. Alldeles för fort…. Jag har byggt ihop Idas födelsedagsspis som hon ska få imorgon när hon fyller år. Höll på att slita mitt hår ett tag men fick ihop den och tror hon kommer bli väldigt glad. Det är något hon önskat sig iallafall. I paketen ligger det lite tillbehör till spisen och utklädningsklänningar. 
Jag åkte såklart iväg till Mjölby för min timme med pilates. Men hjälp vad svåra förutsättningar det var på motorvägen: mörker, regn och dimma bitvis. Kändes som jag fick köra på känsla. På kvällens pilates var det tre deltagare. De önskade sig mycket mage och rörlighet så det fick det bli. Jag och Mia räknade hur många gånger det är kvar och det är bara två kvar. Det har gått så galet fort. Redan nu kan man anmäla sig till vårens kurs. Sjunde terminen blir det då, så galet att jag redan varit där så många terminer. Hösten 2018 började jag och sedan har det rullat på.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Så mysigt och kul med pyssel 🙂 Hoppas du får en trevlig helg!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: