Idag har barnen studiedag så vi behövde inte vakna till väckarklockan. Vaknade dock vid åtta av att jag behövde gå på toan och efterom jag ändå var vaken så ville tonåringen ha skjuts till skolan. Hade annars tänkt att sova på förmiddagen eftersom att jag jobbar i natt. Den tanken sprack, hehe. Men vi åkte till stan, jag, Rickard, Alexander och Ida. Besökte Rusta för att köpa grejer till min nya adventsljusstake och så storhandlade vi. Hehe, det blir alltid dyrare när jag och Rickard storhandlar tillsammans jämfört med när han handlar själv.
Jag och barnen var lite oense om det skulle vara rosa rosetter i adventsljusstaken. Jag och Alexander var dock överrens om att rött passar väldigt bra ihop med det gröna och svarta. Förra året köpte vi grangirlanger och i dessa ska jag sätta stora rosetter i samma nyans som de små. Tror det kommer bli väldigt fint.
Mitt hörn vid köksbordet. Tror jag har nya kombinationer varje år. Älskar alltid att sitta i köket men allra mest under december och juletid. Vi köpte även julstjärnor men eftersom jag alltid lyckas ta död på dom så fick det bli plastjulstjärnor. Så kan jag flytta dom efter tycke och smak med. Ekorren har en kusin till mig gjort av betong. Tycker den är väldigt fin faktiskt.
Dagens lunch blev skinkgryta och pastafjärilar.
Barnen har hjälpts åt att dekorera pepparkakor och nu tänkte jag spela Mario kart med Alexander. Han frågade förut om jag ville spela så det ska vi göra nu.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Vad fint ni fick det 😊 vad gott det där såg ut nu blev jag hungrig 😊. Kul att dekorera pepparkakor 😊 själv ska jag ta upp julen snart

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: