5 december 2023

Julkänslor, pilates och skumtomtar

När jag åkte till kvällens pilatespass så hade dimman sänkt sig över landskapet. Jag gillar dimma men har sällan tid att fota. Det hade jag ikväll. Synd att bilden blev liten ”pixlig”.
Det känns som att jag knappt varit hemma något idag, jag har varit ledig från jobbet men vi åkte till mamma och pappa för att flytta lite möbler och sedan blev vi bjudna på en god middag. Mamma hade gjort en gryta med dillkött och en kalopsliknande gryta. Så gott ju!
Det är sällan som barnen är med på bloggen men ikväll gör jag ett litet undantag. Lilla Ida som fyller 10 år om dryga tre veckor.
Ikväll på pilatespasset blev det mycket fokus ben. Ett tag tänkte jag tanken att det blev ett dåligt pass eftersom det inte kändes särskilt mycket i magen. Men istället fick andra muskler jobba och kroppen blev skönt trött. Deltagarna var också nöjda. Det skrev jag inte imorse men jag har jätteont i muskelfäste på höger sida av bröstkorgen. Jätteirriterande i vissa rörelser men kändes ingenting under kvällens pass. Deltagarna hade fått jobba ändå även om jag inte kunnat göra så mycket.
Den här senaste veckan har jag haft sådana julkänslor, det blev faktiskt tomtegröt ikväll och skumtomtar. Inte samtidigt såklart, gröten åt jag med kanel, socker och en klick smör. Precis som jag gjorde som barn. Nu precis har Ida kört hårt med mig, det blev en knäböjsutmaning (bring sally upchallenge, finns på youtube) ett gäng armhävningar mot soffan, situps och en armövning. Nu resten av kvällen blir det att slappa innan det är dags att sova.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Julkänslor, pilates och skumtomtar

  1. Så lik Ida är dig i ansiktet. Syns direkt att hon är din dotter. Roligt att bli bjuden på middag och slippa laga mat själv. Fin bilden vart, det är inte så lätt att få till dessa bilder. Kul att du kan träna tillsammans med din dotter ibland.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: