Känsla: Jag har julkänslor! Vill så gärna börja plocka upp allt pynt men jag får hålla mig till första advent iallafall. Har du julkänslor? Igår kväll åt jag lussekatter och pepparkakor. Så gott ju, min favorit är Nyåkers pepparkakor.
Bild:
Väder: Runt tio grader och grått. På morgnarna har solen skinit men sen har det mulnat på.
Fundering: Min blogg har varit del i många funderingar den här veckan. När jag flyttar till egen domän, ska jag då flytta med mina gamla inlägg eller ska jag börja på en helt ny kula? Om jag exporterar bloggen i wordpress så följer alla inlägg och kommentarer med men inga bilder. Orkar jag lägga in alla bilder igen?
Veckans mest lästa inlägg:
– På bästa sändningstid
Fem positiva från veckan:
– fått sol på nosen
– fått en ny deltagare på min pilateskurs i Mjölby. Personen har dessutom redan anmält sig till nästa års kurs.
– hade en trevlig kväll när T, sambo och barn kom hit.
– träffade Rickards kollegor en sväng, E och S. Det var väldigt trevligt.
– blev så glad över att Mia på Mjölby hälsocenter tagit för givet att jag vill fortsätta nästa termin också.
Köp: Rickard snubblade över en superbra deal: hotellkuddar till riktigt bra pris. Gissa om jag längtade extra mycket efter sängen i onsdags när jag jobbade natt.
Bästa jag läst: 👆👆
Dummaste jag läst: Det står Agnes Wold för med hennes tankar kring hormonsystemet. Och hon ska tydligen vara läkare och professor…. 👇👇
Intervju HÄR
Något jag läst som gjorde mig upprörd:
Jag hamnade hos en profil på Facebook kring läkaruppropet där facebook censurerar kommentarer. Om du inte tror på att censur sker så vill jag säga till dig vakna! Mina tre kommentarer som jag skrev på tre olika inlägg, två hjärtan och en skrivkommentar blev alla censurerade. Du ser de tre prickarna i bilden ovan under inlägget? Så såg det ut efter jag skrivit, kan inte ens läsa kommentarerna längre. Är det verkligen en sådan värld vi vill ha, där allt inte är öppet att diskutera och man inte ens får lämna ett hjärta utan att det censureras? Jag tänker ofta att nu ska jag inte lägga mer tid och energi på allt som händer men så dyker det upp något som gör att jag bara inte kan låta bli.
Träning: Jag har tränat två timmar pilates, startat min plankutmaning, sprungit en stege med långa intervaller och idag har jag varit ute och dömt fotbollscup.

Uppdaterat: Nu syns mina kommentarer.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  jag som inte har julkänsla alls. gillar inte julen alls men det är tur andra gör det 🙂

 2. avatar

  Har lite julkänslor då jag har min adventskalender framme. Har självklart inte öppnat den ännu. Visste att facebook censurerade men har ej blivit drabbad av det själv.

 3. avatar

  Jag har börjat få julkänslor, jag vill sätta fram granen, advent och börja julpyssla och dona, det ser jag fram emot,
  Bra att kommentarerna kom fram igen då och de tog bort censuren

 4. avatar

  Jag har inga julkänslor än. Men jag tänker på julen. Hur jag ska planera den. Jag tänker att jag inte vill tröttna innan den kommer 🙂.
  Samma här. Grått väder. För det mesta.
  Jag det blir lite att fundera på när man ska ändra i bloggen. Men samtidigt kul tycker jag 😊. Jag skulle ha tagit med allt. Kommentarer & bilder.
  Kul med ny deltagare & som redan har anmält sig för nästa år. Åxå kul att kolega räknar med en nästa år med 😃👍.
  Så skönt att få sova på exklusiva kuddar 😊.
  Ibland blir man trött på sociala medier.
  Bra jobbat 👏🏻
  Ta hand om dig❣️Ha en bra start på veckan!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: