28 mars 2023

Länkregn i social media support and share-group

Oj vilken tuff dag det varit. Min plan för helgen var att ladda mina batterier, döma fotboll, igår kväll innan läggdags tänkte jag träna ett kort pilatespass. För att göra en lång historia extremt kort så har jag inte sovit särskilt bra i natt. Idag hade jag en tidig fotbollsmatch så kunde inte ta sovmorgon heller. Tufft var bara förnamnet. Matchen gick bra trots dagens förutsättningar och bortalaget som åkt en bit var nöjd med vårt engagemang. På pappret var det en riktig måstematch och det var det såklart i praktiken också men det var inget som märktes på plan. Det var roligt att få döma med Rickard och E igen!
När vi kom hem var det soffläge som gällde och jag somnade faktiskt en stund. Välbehövligt även om jag fortsatt känt mig som en trasa. Jag vill dock, trots känslan, få till ett litet pass pilates. Sträcka igenom kroppen och inga krav på att det ska kännas eller se ut på ett visst sätt. Det blir som det blir med det.
Den här veckan var jag med i länkregnet i facebookgruppen som jag är med i. Flera härliga bloggare delar med sig av sina inlägg. Jag deltog med mitt inlägg inte ens om jag fick betalt.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: