Idag fick jag äran att döma en riktig måstematch i damer division 2. Det var tufft spel men schysst och lite snack. Tycker verkligen att damfotbollen förändrats sedan jag började döma fotboll. De spelar tufft men ändå schysst och de vill inte ha frispark för minsta lilla. Jag gillar när det är tufft på plan. Det ska få göras upp fysiskt. Lite vem är starkast. Förutom att få in bollen i mål. För hemmalaget räddades kontraktet inför nästa år idag. Det var skoj att få vara med!
Jag tycker ju inte att jag är så kort men så hamnar jag lite bakom en som är betydligt längre mig och vips ser jag miniliten ut.
Till matchen åkte jag en lite mindre väg, från där jag bor är den närmare. Det var så vackert att jag ville fota allt. Tiden fanns dock inte till det innan match. Istället stannade jag på ett ställe iallafall och fotade. Så fint ju! Östergötland är verkligen vackert!
Ikväll blev det mat från favvorestaurangen. Bästa är att det blev kvar rester till mig som jag kan ta med till jobbet på måndag. Mums!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: