27 mars 2023

På spåret

Godmorgon!
Jag tänkte uppdatera bloggen igår men så gick jag och la mig och sov istället. Vänt och vridit på mig en del men ändå sovit. Jag menar att det var mer att vakna, vända på mig och sedan somna om direkt. Känner mig fortfarande trött som jag vet inte vad men det blir nog bra. Om dryga halvtimmen ska jag träna pilates online med Linnea. Det blir jag säkert pigg av.
Igår när jag cyklade hem så gick det en stor älg på spåret. Fattade först inte vad det var men sedan såg jag. Funderar över om det var samma älg som sprang över vägen för någon vecka sedan när jag åkte hem från jobbet. Antar att alla jägare och hundar som är ute i skogen får djuren i rörelse.
Efter en stunds soffhäng tog jag tag i mig själv och körde ett pass styrketräning och rörelse. På instagram @hannafialotta finns några videos med övningarna jag gjorde. Det blev mitt 30/30 pass och styrkeövningarna jag gjorde var:
– upphopp
– utfallssteg
– höftlyft med vikt
– snabba fötter på stepbrädan
Helt apjobbigt men så viktigt att ta sig igenom. Både före och efter styrkeövningarna tränade jag en del rörlighet.
– stretch för rumpan
– rörlighet i höften
– stretch för höftböjarna
– rörlighet i bäckenet genom att tilta och svanka
– flexion/extension i ryggen

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “På spåret

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: