Känsla: Är det inte helt galet att det redan är oktober? Det var ju nyss sommar och varmt och det blir bara mörkare och mörkare. Imorse när jag kom till jobbet och gick in i modulen så var det rätt skumt. Julkänslor kom över mig och jag föreställde mig hur det kommer vara i jul med adventsljusstakar som sprider sitt sken.
Väder:
Grått och regnigt. En strimma av sol kom fram under matchen idag. Så härligt ju!
Veckans låt:
Miss Li – instruktionsboken
Insikt:
Jag snöar lätt in på grejer som fångar mitt intresse. När jag snöar in på något så är det sen fullt fokus på det ett tag. Kan bli lite jobbigt för de runt omkring som inte är lika ”insnöade”.
Bloggrelaterat:
Min blogg har legat lite i träda den här veckan. Jag har suttit och sträckkollat på ”once upon a time”. Jag vill veta hur det går med alla hjältar och skurkar och serien plockas bort i veckan nu. Prioriteringen kan ju diskuteras.
Veckans mest lästa inlägg:
Träning:
Måndag: 6 km promenad
Tisdag: Vila
Onsdag: 6 km promenad +16 minuters löpning. Kort och effektivt: det blev backintervaller. 5*200 meter i 7% lutning och farten 5 minuter/km.
Torsdag: pilates och när jag kom hem så joggade jag ca en kilometer och promenerade sedan tre kilometer till.
Fredag: Jag var med på dotterns idrottslektion där vi spelade fotboll. Tävlingsinstinkten i mig vaknade och jag gick verkligen in för det. Hur kul som helst ju
Lördag: Match som assisterande i utveckling elit.
Söndag: Match som huvuddomare i damer div 2
Rädsla:
Jag hoppas på att det bara är nu när pandemin är så färsk men jag  vill inte ha ett samhälle som delar in oss efter vår mediciska status. Att ens yrkesval ska bestämmas utifrån om man är vaccinerad eller inte. Jag läste på FHM:s sida att de rekommenderar att man vaccinerar sig mot säsongsinfluensan när man jobbar med riskgrupper och det tycker jag är ok men just att det ska stanna vid att vara en rekommendation. Det är min mycket bestämda uppfattning att det inte ska lagstiftas om. Med krav på vaccination så tror jag att personalbristen i vården kommer bli ännu större. Jag till exempel skulle byta yrkesbana om det blev obligatoriskt med vaccin.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: