Idag är jag rosa och svart. Redo för en löprunda i solen senare idag. Bästa tipset, ta på dig träningskläder så du är redo när som helst och inte har momentet att behöva byta om kvar.
Jag somnade tidigt igår, det var precis det jag behövde. Fortfarande trött såklart men betydligt piggare än igår. Drömde här på morgonkvisten att min telefon och väska blev stulen. I väskan hade jag min almanacka där jag i drömmen skrivit upp alla viktiga koder till alla olika konton jag har. Gissa om jag då blev glad när klockan ringde.
Det är andra september idag, fyra månader kvar på året 2021. I början av året hade jag höga tankar om att restriktioner skulle vara borta och det skulle gå att leva ett någorlunda normalt liv igen. Nu är det höst och smittspridningen är absolut lägre än förra hösten men fortfarande vågar man inte släppa greppet och anse pandemin avslutad. Trots vaccin och mycket lägre smittspridning. Vad kommer krävas egentligen? En 100% vaccinerad befolkning? Det ser man i de mest vaccinerade länderna att massvaccinering inte minskar smittspridningen. Tyvärr! Norge som i början av pandemin körde med lockdowns har sin smittspridning nu istället. Finns det något vi kan göra egentligen mer än att acceptera att det kommer vara stor spridning i samhället. Som med andra förkylningsvirus till exempel. Skydda äldre och riskgrupper och låta övriga hålla samhället igång. Det tror jag på. Så nog om det! Jag har återigen sammanfattat mina mest läsvärda (enligt mig) inlägg från augusti. Kanske att du missat något inlägg, nu får du chansen att läsa utan att behöva scrolla. 🙂
Utflykter
 
Tänkvärt:
 
Träning

Hälsa
 
Personligt
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Vilken energi, önskar jag hade haft samma energi till träning🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: