31 mars 2023

Fem positiva från idag

Idag bestämde jag mig för en sak. Vi får se om jag lyckas hålla det i längden men just idag bestämde jag mig för att fokusera på det som jag faktiskt gör bra. Att inte fokusera på eventuella känslor av att inte räcka till och ha för många bollar i luften samtidigt. Från ingenstans blev jag påmind av min väns mening ”det du fokuserar på växer”. Så stället för att låta negativa tankar växa så vill jag låta det positiva väga över. Visst är det en bra utmaning!
Idag tänker jag lyfta att:
– Jag har ett bra bemötande.
– Jag hann med allt jag tänkt mig.
– Lyckades med två venprover. Du som jobbar inom vården vet att det vissa dagar inte funkar att sticka. Inte ens den mest lättstuckna… Så var det inte idag. Så det är jag glad över!
– Jag sprang nästan en mil på matchen idag. Första halvlev sprang jag över fem. Det var årets sista match i herrar division sex.
– Jag tycker om hur glad jag ser ut på bilden ovan. Om du funderar över hur jag är när man träffar mig så har du mig i ett nötskal. Alltid glad och med ett leende på läpparna. Bilden är inte från dagens match utan en annan match tidigare i höstas.
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Fem positiva från idag

  1. Har tänkte mycket på det själv. Man är väldigt lätt negativ över sig själv och lite mer positivitet är det man behöver för att få bättre. Borde tänka så här dagligen med. Kanske kan få mig mindre negativ och få mindre ångest! 🌺

  2. Det är en bra strategi att fokusera på det som är bra och det som du lyckas bra med. Jag har haft en väldig hjälp av ett liknande förhållningssätt och min förmåga att se ljuspunkter och vad jag kan i stället för vad jag inte kan. Man kan inte helt och hållet lyckas men om det största fokuset håller sig inom de ramarna så känns livet väldigt trevligt 😀 Lycka till!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: