29 november 2023

Femton väl investerade minuter

Är det inte konstigt hur ”alla” är friska samtidigt och sedan också blir sjuka samtidigt?När vi hade sex platser öppna så var det så lugnt. Det var sällan som det var fullt. Nu är vi istället fullbelagda, till och med överbelagda när jag kom imorse. Märkligt fenomen det där, hur det alltid är antingen kaos eller lugnt. Finns inget mellanting. Jag är riktigt trött, igår var jag tvungen att jobba över och kombon kväll och sedan dag är verkligen ingen hit. Men nu är jag ledig imorgon och ska vila upp mig. Tänker inte göra några som helst måsten förutom min pilateskurs på kvällen som jag nu fick besked om att den blir inställd imorgon. Inte hela kursen men just gratis prova på. Och så tänker springa en runda om kroppen vill. Senast jag sprang var på matchen i söndags. Det börjar bli dags.
En sak har jag lärt mig, det är betydligt enklare att stå upp för sin sak om man är väl påläst.
Den här videon är tänkvärd, inte vaccinkritisk på något sätt utan bara allmän info kring vaccinering och om det är en möjlig väg ur pandemin!  Dock är den på engelska så lite svårt bitvis att hänga med. Men i korthet alla kommer bli smittade, vaccinerna kommer inte förhindra smittspridning och att flockimmunitet inte kan uppnås genom massvaccinering. Inte på något annat sätt heller för den delen.
En sak jag tänkt på är att de som inte vill vaccinera sig anklagas ofta för att vara faktaresistenta. Jag skulle snarare säga att det faktiskt är tvärtom. På grund av klimatet i media och bland människor i allmänhet så måste man vara påläst om man inte vill följa mallen. Iallafall om man är öppen med sin ståndpunkt. Jag har vänt och vridit på många stenar under de senaste månaderna. Givetvis finns det mycket skräp, men ett tips är att kika på om personerna tjänar något på att de går ut med sin ståndpunkt. Vem står bakom informationen?

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: