2 oktober 2023

Söndagslistan vecka 36

Känsla: Tufft på jobbet har påverkat vardagen så jag har varit trött men samtidigt mått väldigt bra ändå. Jag har varit glad.
Väder: I förra veckan fick när Rickard skulle skjutsa mig till jobbet så var vi tvungna att skrapa fönsterrutorna på bilen. Den här veckan har det istället varit över 20 grader varmt.
Mest sedda: Började streama serien”once upon a time” och när jag redan fastnat kollade jag hur många säsonger det finns. ”Bara” sju stycken….. 😱
Bild:
Tittade på telefonen för att hitta en veckans bild och konstaterade att jag inte fotat många bilder alls. Dimman härommorgonen och två bilder från pilates i torsdags. Däremot har jag tagit en hel massa printscreens med tänkvärda texter. Tänkte bespara dig det idag.
Den här övningen är en av mina hatövningar. Det känns alltid som att jag inte orkar lyfta på benet. Så jag blev glatt överraskad över att bilden inte stämmer med känslan.
Veckans fem:
Roligaste:
Matchen som jag, Marcus och en ny damdomare dömde tillsammans igår. Det gick så bra och vi fick beröm.
Dyraste:
Vi var tvungna att lämna in bilen på verkstan för lampbyte och byte av batteri. Först byttes tändstiften men det räckte inte. Ett nytt batteri behövdes. Men det har hållt i 10 år vilket är riktigt bra.
Bloggrelaterat:
Om ett par veckor så drar jag igång en träningsutmaning. Den hoppas jag att du vill hänga med på. Det har varit dåligt med uppdateringar men hoppas på att ha mer inspiration veckan som kommer nu. 
Äntligen:
Att jag har nått ett mål som jag kämpat med länge. Men det är ett hemligt mål som jag inte tänker skriva om här.
Besvikelse:
Att jag inte fick jobbet på IVA. Jag föll på att jag inte har jobbat med intensivvård tidigare. Däremot hade jag alla andra kvalifikationer.
Låt:
Imagine dragons ”follow you”
Veckans mest lästa inlägg:
Träning:
Även den här veckan har det blivit dåligt med löpning utöver mina två matcher, igår som huvuddomare i damer division två och så match i eftermiddag som assisterande. Istället har jag cyklat till och från jobbet och så körde jag igång min pilateskurs i torsdags. Det var kul!
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Söndagslistan vecka 36

 1. För flera år sedan när once upon a time släppte sin första säsong var jag helt fast i serien ett tag. Men sedan slutade jag att kolla, vet inte varför egentligen. Men serien är bra 🙂

 2. Ja, shit vilken skillnad på väder. Kalla morrnar till varma morrnar. Lite svårt att klä sig nu tycker jag.
  Jag är likadan. Börjar jag på en serie. Så kollar jag flera avsnitt på raken.
  Kul att komma igång att få döma matcher igen. Med publik!! 😃👏🏻
  Bilar är dyra att ha. Kul att ha utmaningar för sig själv.
  Det kommer nya chanser 🤗
  Ta hand om dig❣️

 3. Dessa listor är så roliga. Vi följde once upen a time, och de första säsongerna gillade vi jättemycket. Sen fick författarna dålig fantasi hihi. Tråkigt med jobbet, men om man inte får en chans att börja så kan man ju inte få nån erfarenhet. Konstigt tänk.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: