31 mars 2023

Söndagslistan vecka 37

Känsla: Den dominerande känslan har varit känslan av att inte räcka till och leta fel på mig själv. Men igår bestämde jag mig för att tänka om. Citatet ”det du fokuserar på växer” dök upp i huvudet så då bestämde jag mig för att vara snäll mot mig själv. Inte fokusera på det som jag tycker blev mindre bra utan lyfta mig själv. Precis som jag försöker lyfta andra.
Väder: Sommaren kom och gick så snabbt. Nu är det så kallt ute och jag överväger att använda mössa och vantar. Jag känner mig som en isbit.
Tre bilder från veckan som gått:
1. På väg till match.
2. Fick cravings på kyckling och morötter/potatis i ugn.
3. En timmes promenad med Sofia där allt mellan himmel och jord avhandlades.
Bloggrelaterat:
Den här veckan har det iallafall blivit ett inlägg om dagen. Vill ju helst inte att bloggen ska vara helt tom på nytt att läsa.
Godaste:

Middagen på Brasseriet i Linköping. Det enda minuset var att jag kunnat äta minst lika mycket till. Så gott ju!
Veckans mest lästa inlägg:
Veckans mest gillade inlägg:
Jag var så ledsen hela dagen
Outfit:
Ytliga: Jag måste ta hand om min risbuske till hår. Var länge sedan som jag klippte topparna och det behövs verkligen.
Träning:
Cykling måndag, tisdag 6 kilometer promenad. Onsdag match och torsdag pilates. I fredags vilade jag inför helgens matcher: ett domaruppdrag i herrar division 6 och och så en pojklagsmatch idag.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Söndagslistan vecka 37

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: