Ny rekommendation – att man som ovaccinerad bör undvika större evenemang och privata fester.
Då är det frågan om det är för att skydda den ovaccinerade eller den vaccinerade. Mer logiskt är det om det är för att skydda den ovaccinerade. Jag köper det inte om det handlar om den vaccinerade. För om sprutan fungerar behöver man inte vara rädd för en ovaccinerad frisk person. För att minska smittspridningen? Alla smittar när man är sjuk, både som ovaccinerad och vaccinerad.
Något mer som gör mig upprörd är det faktum att barn ner till tolv år rekommenderas att vaccinera sig. Det finns inte en chans att mina barn ska ta en spruta där vi inte har en aning om de långsiktiga konsekvenserna. Och herr Löfvén som anser att alla ska göra sin ”plikt”. Det är otroligt fult att utsätta människor för den här pressen när antalet sjuka minskar och dödsfall minskar.
Ärligt talat blir jag bara mer obstinat, jag vägrar, jag tänker inte falla in i den här spiralen av orimlighet som bara blir mer och mer galen.

PS: Det här inlägget har jag stängt av kommentarsfunktionen på. För allt som händer när jag skriver ner mina tankar är anonyma människor som indirekt försöker sätta mer press på mig eller resonerar så märkligt att jag bara blir mörkrädd vad gäller debattklimatet. Det här är mitt forum där jag delar med mig av mina tankar. Mitt forum – mina regler. DS

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: