På torsdag drar min pilateskurs igång igen. Det är inte en dag för tidigt med tanke på min obefintliga disciplin kring min pilatesträning. Pilates brukar göra mig gott men idag kände jag bara hur svag jag blivit av allt slarv. Gör om och gör rätt typ. Jag har inga ursäkter för att inte göra det jag vet att jag mår bra av. Inget annat än dåliga ursäkter iallafall. Så varför ska det vara så svårt? Är det kanske stenåldersmänniskan som tycker att jag ska spara på min energi. Vem vet, kanske finns något som jag måste fly ifrån. 
Dåliga ursäkter till trots så tog jag tag i mig själv och tränade 30 minuter pilates. Efter gårdagens träningspass med tonåringen kändes det såklart. Om jag bara kan hitta lite disciplin nu till att fortsätta så kommer det bli super. Vet ju hur mycket kroppen behöver den här typen av träning. Så konstigt det där. Jag är bra på att tipsa andra men jag är inte lika bra på att följa mina egna råd. Appropå den här bilden som jag la ut i min söndagslista igår.

 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    jag tror du bara måste bestämma dig och skita i det bekväma. 🙂 Kanske också dra ner på ambitionerna ett tag och tänka att även 10 minuter räknas så du får in rutinen igen. Det är lätt att lägga ribban där man var innan man slutade.

  2. avatar

    Intressant! Jag har inga problem att göra sånt jag gillar. Det har högprioritet och kräver minimalt med disciplin.
    vad är det liksom som gör att du inte gör det?

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: