25 mars 2023

En trött Hanna

Jag vill mest gå och lägga mig och sova efter starten på den här veckan. Som du kunde läsa i mitt förra inlägg så hade jag svårt att somna igår kväll. Så jag är inte piggelin idag efter dagens arbetspass. Betydligt lugnare idag dock än förra veckan men jag hade ändå saker att göra. Fick beröm av sjuksköterskan som jag jobbade med idag och sådant gör mig alltid glad.
Eftersom jag nu fått ont i ett muskelfäste cyklade jag till och från jobbet idag och tjena vad tungt det var. Cyklade långsammare än när jag har motvind. Det var inte min cykeldag helt enkelt fast det var i princip vindstilla och strålande sol när jag cyklade hem.  När jag kom hem tränade jag en timme pilates med Linnea, lite mindre förresten för vi pratade lite innan vi kom igång. Idag ville jag köra något lugnt och snällt mot kroppen och jag fick precis det. Perfekt ju! Hoppas på en bättre dag imorgon.
Bilden är från när jag, Rickard, J och E möttes upp vid stångån för ett år sedan för ett härlig träningspass i solen. Lite kul att det varit samma väder idag.

Vet du vad jag är sugen på? Jag vill äta en massa frukt och grönsaker. Till exempel härliga grötfrukostar med banan och nötter. Måste hitta en bra kombination som min mage tolererar…. Nötter och mandlar kan jag dock börja smaska på när som helst ju! 😋

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “En trött Hanna

  1. En sådan frukost vore inte det sämsta men ändå blir det oftast samma sak här. Det innebär naturell yoghurt, müsli och en halv banan.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: