Godmorgon!
Ida kom precis och berättade att det snöar. Hur mysigt! Hoppas på att det blir ordentigt med snö, för dotterns skull om inte annat som tycker att hon fått åka pulka alldeles för lite. Jag förstår henne. De enda planerna jag har för dagen är min pilatestimme ikväll, behöver vila foten lite. Den är inte sämre på något sätt men den har belastats rätt bra den här veckan. Vi har det tungt på jobbet just nu med många patienter som behöver mycket hjälp med omvårdnad. Det är så här i perioder och de brukar alltid följas av lugna perioder men just nu är det mycket att göra.
Känner att jag vill ha lite ny inspiraion till vårens kurs så jag ska sitta och grotta ner mig lite i variationer på övningar men också nya ”cues”. Förfina min vokabulära bank eller vad man ska kalla det för. Jag hade veckans pilatestimme med Linnea igår och så skönt det var att få köra igenom kroppen med hjälp av någon annan som har mer koll på teknik än jag. Det blev ett riktigt bra pass.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: