29 november 2023

Vart är vi på väg egentligen?

 Cecilia Backstad:
Vart är vi på väg? 🚂🚂🚂
🇮🇹
Om jag vore italienare hade jag blivit av med jobbet idag. De har infört vaccinplikt för alla medborgare över 50 år. Om du inte lyder blir du av med jobbet. Samma gäller redan lärare, övrig skolpersonal, militär, polis, räddningstjänst och vårdpersonal. Oavsett ålder.
🇦🇹
Om jag vore österrikare hade jag fått börja betala 36000 kronor i böter. Om året.
Vaccintvång infördes 1 febriuari för alla över 18 år. Om man inte genomgått en infektion senaste halvåret och kan bevisa det .
Fram till 27 januari fick ovaccinerade inte ens lämna hemmet men det går bra nu igen. Om de betalar sina böter.
🇱🇻
Om jag vore lettländare och parlamentsledamot hade jag varit utesluten från att rösta. Som folkvald politiker hade jag därmed hindrats från att utföra mitt arbete. Lettland har även vaccinplikt för läkare, lärare och vårdhemspersonal.
🇫🇷
Om jag vore fransyska skulle jag inte kunna göra mycket, förutom att gå till jobbet.
Jag hade inte fått åka tåg, gå på museer, gymma, gå på café eller ens sitta på en uteservering. Mina barn skulle inte få delta i fritidsaktiviteter. De skulle bara få äta i skolbespisningen, ingen annanstans.
Där är det minst tre doser som gäller för att få behålla passet som visar att du är en fullvärdig fransk medborgare.
🇪🇺🇪🇺🇪🇺
Detta var ett axplock. Annars är det ju lika fint som vanligt i europa med fred och fri rörlighet och så. ✌️🕊
Den som har gått med i injicerings-programmet har i alla fall kvar den friheten.
Snart är det dags att kavla upp för fyran. Priset för din fortsatta frihet 💪

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Vart är vi på väg egentligen?

  1. Just detta här skrämmer mig. Att bli tvingad i framtiden. O så hör vi om alla problem av och kring vaccinet. Måtte Sverige hitta en annan väg. Alltså hatten av för dig som kan formulera dig och sprider detta. Tack!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: